Blogarchívum

Üzemeltető: Blogger.

Rendszeres olvasók

Diétás Cékla sütemény

Advertisemen
Hozzávalók:

  • 25 dkg. durum liszt
  • 25 dkg. fruktóz
  • 2,5 dl. olaj
  • 40 dkg. reszelt cékla
  • 1 teáskanál szódabikarbóna 
  • 1 teáskanál őrölt fahéj
  • 15-20 dkg különféle mag (lenmag szezámmag, dió, mandula, napraforgó stb.)
  • 3 db. tojás
  • ízlés szerint diétás lekvár
Elkészítés:

A tójás sárgáját a fruktozzal fahéjjal jól elkeverjük, majd az olajjal, utána a céklával, majd a magokkal, legvégül a szódabikarbónás durum lisztel jól elkeverjük.
Kivajazott lisztes tepsibe öntjük a masszát, hideg sütőbe tesszük lefóliázva 190 fokon 40 percig sütjük.
A tojás fehérjét kevés édesítőszerrel, ízlés szerint lekvárral kemény habot verünk, majd a kész tésztára kenjük, alacsony hőfokon rásütjük.


Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments
© Copyright 2017 Diétás Receptek fogyókúrázóknak - All Rights Reserved - Created By BLAGIOKE Diberdayakan oleh Blogger